lördag 15 december 2012

Vad är det frågan om?

Ja det undrar jag ibland. Jag hade ju ett sånt bloggflyt också rann allt ut i sanden.

Elof har en riktig killförkylning men det verkar som att den är på väg att gå över nu. Och själv så har jag drabbats av en väldigt envis hosta!

Så om det blir något bad imorgon så kommer nog Krister och Elof att få bada själva. Även fast att vi hade en väldigt trevlig söndag, söndagen som va med julbord och jänterna på besök så kändes det ju lite synd att missa badningen då de skulle få pröva på flytvästar. Men det kommer säkert fler gånger!

Sen så har vi haft en av Paduanerna inne på vedspisen några dagar, Krister tyckte den var hängig så det fick bo inne. Men allt som dagarna gick så tydde det mer och mer på att det var den där j*vla sjukdomen Marek*. Som alltid tycks drabba dem jag tycker är fina.
Och vad drar jag för slutsatts av det då? Jo, att jag ska hålla mig till fula höns!

Just nu så studsar Elof på som bara den i hoppgungan, i hopp om att han kanske ska ta och skita lite. Han har ju inte gjort det än idag. Snart dax att hoppa i säng, har blivit på tok för sent senaste veckorna. Och på något vänster har vi vridit dygnet med 4 timmar, inte bra!

Men det löser sig tillslut, sa hon som sket i vasken ;)

*Marek är ett virus som orsakar förlamning och det finns inget rimligt botemedel, utan det är tyvärr bara avlivning som gäller.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar