måndag 18 juli 2011

Dripperi Dropp!

Jäkla väder som det är någon som har beställt. Det känns ju inte speciellt kul.

Har haft storfrämmande idag. Mamma, Maria och Ingrid kom på besök. Riktigt roligt. Tråkigt bara att vädret blev som det blev så det vart ingen rundvandring ute och korna höll sig undan.

Fast vi fick tre djur döpta i vilket fall som helst. En grå kyckling heter nu mera Lina, en fläckig heter Bröd, tror jag ska ändra det till Bror. Och den gråa tuppen heter Fillijock. Det är så härligt när barn döper djur. De har sån enorm fantasi!

Det blev sju ägg idag som Ingrid tyckte det var väldigt roligt att plocka in ifrån hönsen. Hon skulle inte göra annat än gå och kolla om det hade kommit ägg sen. Saknar lite att plocka in dom stora bruna äggen, men det är det värt. Hon ruvar ju på nya små guldklimpar. Hoppas allt går vägen :)

Och Kaninmamman som är ute med ungarna hon var på rymmen i morse. Slut på mat tyckte hon och grävde sig ut. Tur hon var hungrig och därmed lättfångad. Vem vet hur länge hon hade varit lös?

Humor den stackaren då. Måtte han inte dra på sig en förkylning nu. Han stod ute i regnet hur länge som helst han. Var helt genomblöt. Fast tillslut så fick han komma in igen så han torkar nog upp hoppas jag.

Rättat budboken till 261 har jag gjort nu också. Jobbigt, riktigt krävande för hjärnan med alla jäkla siffror. Men nu är det gjort så det borde stämma nu.

Får sova länge imorgon. SKÖÖÖNT!!!
Men först. Sova en kort stund, jobba och köra min fina bil fram och tillbaka.

Moosch!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar