tisdag 30 oktober 2012

26 dagar...

26 dagar mellan inläggen känns inte riktigt helt okej egentligen. Jag vet ju att det finns små nyfikna själar där ute.

Men imorgon kommer bli en lång dag så just nu är klockan lite för mycket för att hitta på något att skriva om. Fast vad gör det om hundra år?

Det går bättre och bättre med "dietandet", skulle väl snarare säga att elimineringen av kolhydrater går bra för de blir färre och färre. Förutom idag då med matlagningskurs och stickjunta å allt gott det nu innebär. Antalet mackor och onödigt skit har blivit färre, nästan inget allt. Det känns så fruktansvärt bra i själen. Och några promenader har jag fått till också. Så mysigt när det knarrar under fötterna när man går.

Ordentligt sparkföre har vi just nu också. Skulle ha haft en sparklåda till Loffemannen så skulle vi kunna åka ut och sparka lite. Fast jag får ju bättre motion av att knuffa barnvagn!

Var till Erikshjälpen i Fränsta idag. Skulle leta byxor till Isabelle som är hos mig några dagar. Och jag måste få dela med mig av den stora oväntade glädjen att det fanns byxor i min storlek, som jag kunde ha och som dessutom är snygga! Till lite och ingenting så plånboken tyckte det var helt okej att köpa två par! Det enda tragiska i det hela som inte känns så kul är väl vilken storlek det faktiskt är på byxorna. Men det är en annan femma. Nu ser jag fram emot att dessa byxor ska bli för stora! Vilket inte kommer vara en lätt match, men om jag kan fortsätta som planerat så är jag på god väg! Allt som behövs är ju -100g om dagen, det är -36kg på ett år och då är jag i mål! Mer än i mål till och med! -75g om dagen vore helt lagom.

Fast som alltid så är det så enkelt att prata och en helt annan sak att leva upp till det man pratar om. Men jag måste peppa mig själv på detta vis, att bryta ner det till små siffror som faktiskt bevisar att det är helt möjligt! Och jag KAN fixa detta! Fick ut och skotta lite snö idag. Jag älskar vintern, vår gårdsplan och snö, massvis med snö. En dm lössnö om dagen vore helt perfekt! Jag, min biltema spade av plast och 1 dm lössnö om dagen. Det vore helt underbart. För snön, vintern, vår gårdsplan och det faktum att vi inte har annat än plastspadar tvingar ut oss på ofrånkomligt vardagsmotion á minst  1 timme effektiv skottning varje gång det snöar!

Gymkort är för stadsbor!

Sparade lite av dagens snö till imorgon. Så att jag ska komma ut då också, sen kan det få fortsätta snöa. Varje dag, till nån gång i mitten av April.

Moch

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar