torsdag 6 juni 2013

Soligt i solen!

Efter en morgon som började lite bakofram så kan man ändå säga att vi fick en hel del gjort idag.
Förutom att ta hand om djuren som alla andra dagar så fick Krister till att byta bromsklossarna bak på min bil, så nu ska allt vara ok inför besiktning innan månaden är slut. Ska ta och leta mig en tid för det imorgon.
Sen fick jag också (med lite hjälp av Krister) upp våran fina Ägg-skylt vid vägen. Så nu hoppas jag att det ska hitta hit lite sommargäster som ville gotta sig med färska hemägg.

Och inte nog med det, KL 16 var det dags för grillning med byborna på bygdegården för att fira nationaldagen. Som vanligt när det grillas på briketter har folket brottom på med köttet för att sedan gräma sig över att det tar sådan tid att bli klart och 5 minuter efter att köttet är klart så är det perfekt glöd på grillen. Nu skulle jag säkert inte vara bättre själv om det var jag som grillade, men jag vet ju att briketter kräver framförhållning så det känns bara så typiskt.

Nu sover killarna utmattade efter dagens bravader och jag försöker titta på Elementary, vilket inte går så bra. Laggar så pass att jag hinner blogga lite från mobilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar