fredag 28 oktober 2011

Lite nytt!

Ja det är ju en hel del som händer här hemma hela tiden fast än att jag är så dålig på att blogga om det. Och det är jätte trist!

Men jag kan ju avslöja att det har kommit två nya ankor hit på gården! Anki och Pytte heter dom. Och självklart så var jag snabb med att släppa ut dom då jag tycker det är så tråkigt att ha dom instängda. Ja vad hände då? Jo Anki och Pytte gick sin väg såklart. Men dom kom tillbaka efter lite mer än en vecka! Så skönt. Eller kom tillbaka och kom tillbaka. Dom hade gått till en granne några kilometer bort i byn. Han hade matat dom med limpa och ringt till Margit som ringde till oss och sa att ankorna var hos honom. Nu får dom banne mig bo i ladugården hela vintern!

Har fått jobba en underbar helg i ladugården också på frösön. Så härligt. Och allt gick nästan för bra för att vara sant. Kan inte tro det. Men ingen har ringt och frågat vad jag sysslat med heller så det känns jätte skönt! :) Får hoppas att det blir någon mer gång!

Vad händer mer då? Förutom att Zelda skäller på allt som rör sig och låter. Kanske att Mira, Isabelles kanin ska få bo här i vinter tillsammans med dom andra kaninerna.
Och Mulle och Trolla har börjat få komma in på nätterna. Det är inte så farligt kallt men det blåser och regnar. Vissa kvällar kommer dom själva när vi ropar och andra stenvägrar dom. Då får dom vara ute också!
Och hönsen har blivit några färre då vi sålde 8st tuppar till en kompis. Känns bra för vi skulle ändå inte ha kvar dom. Och det märks att det går mindre foder!

Sen så har vi unnat oss lite lyx också jag och Krister. Vi har nämligen gått på teater här i Gimåfors Bygdegård. Det var "Tid för avgång - en skenbar komedi" med teater västernorrland. Riktigt roligt! Kändes skönt att få glömma bort sig själv en stund och bara skratta och må gott!

Nått mera? Inte utan att säga för mycket ;)

Moch

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar