tisdag 20 december 2011

Flätat!

Jag känner med helt värdelös på att blogga just nu. Men inspirationen till att blogga finns lixom inte där.

Hungrig är jag också. Det blir potatis och kött till middag idag, igen känns det som. Även fast att vi ätit lite annat emellanåt så har det blivit mycket potatis och kött nu. Och gröt till frukost, med mitt älskade äppelmos!

Jag kanske skulle ha satt på lite potatis så det blir klart någon gång....

Att föra budget, ja det går ju sådär. Det är precis som att när det kommer en smärre katastrof under månaden så försvinner viljan att föra någon budget. Och det här hösten har vi fått en sådan katastrof minst en gång i månaden. Känns så hopplöst! Att vi inte ska kunna få rätsida på det här någon gång. Vi tar oss runt (tur är väl det) men det blir såklart på bekostnad av så mycket annat som skulle behöva göras, sånt vi skulle vilja unna oss, osv. Men istället blir det mjukost, havregrynsgröt och försenade julklappar.

Det är tur att strömmingen är på väg till oss, hen ger mig framtidstro och en dos glädje för varje litet sprattel jag känner. Det kommer bli tufft då också med budget och allt, då är det tur att vi ändå har sådan koll på vart pengarna går någonstans!

Vill känna mer och mer sprattel ifrån min lilla strömming, det gör jag också. Mycket vill ha mer heter det ju.

Och en underbar sambo har jag också. Som förvisso gillar han potatis och kött väldigt mycket, men han har också diskat en hel del! Och det är toppen, för då kan jag samla kraft till att göra lite annat!

Färgade håret igår, så nu ser man ordentlig ut i håret igen. Också kom jag ju på den geniala idén att om jag sover i fläta så slipper jag vakna med ett skatbo! :D

Mosch!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar