torsdag 17 januari 2013

Huvudvärk

Jag har som fått höra att det är dött, slött och tråkigt på min blogg just nu. Och jag kan inte annat än hålla med. Problemet är väl att det är rätt så dött och slött här hemma också. Med en huvudvärk som inte är att leka med 6 av 7 dagar så känner man sig rätt matt i skallen. Den huvudvärksfria dagen går i regel åt till att ladda ny energi så att man ska orka ha huvudvärk några dagar till.

Denna huvudvärk har pågått i i alla fall 4 veckor nu. För några dagar sedan trodde jag att den skulle vara över. Men den är tillbaka igen med besked. För att inte tala om hur den påverkar hemmet. Det känns som att ingenting blir gjort och det som blir gjort är det inte jag som gör. Idag har jag åtminstone fått kattlådorna rensade och jag samlar mod och ork att gå ut i kylan för att ge hästarna lunch, prata med hönsen och ta in lite ved.

Krister har varit och köpt dyrträns på Hööks, med ett bett också som var ännu dyrare (men det var i alla fall inte halva priset på det på nätet). Fast det fick vara, orkar inte hålla på och byta och beställa från internet. Så vi har lite smått börjat vänja Trolla vid det här med bett. Det vill säga hon har haft träns på sig i två minuter två gånger den här veckan. Vi börjar där i väntan på mildare väder så att Elof kan sova i vagnen och jag och Krister kan hjälpas åt att träna Trolla.

Inte många dagar kvar nu innan jag sitter på tåget till Skövde för att delta på konferens. Ska bli väldigt spännande! Börjar känna mig lite lugnare när det gäller klänningarna. Ska tillbaka på Birsta imorgon och köpa lite nya strumpbyxor för säkerhetsskull. Så att jag inte står där med ett par trasiga. Och om jag använder en av de andra klänningarna dagtid så kanske det är skönare med ett par tjockare strumpbyxor, så ska köpa såna också. Men jag drar nog gränsen vid klänning, något smink kommer det inte blir. Mest för att jag har inte kunskapen och då ser det bättre ut utan. Vadå inte kunskapen kanske du undrar? Ja jag är 20 år, tjej och VET inte hur man gör helt enkelt, har aldrig lärt mig, aldrig övat mer än nått löjligt kajalstreck. Studenbalen då kanske någon undrar?! Då blev jag pinsamt nog sminkad av en kompis, men lika bra var ju det för annars hade det inte alls blivit bra! ;)

Moch


2 kommentarer:

  1. Men släng på lite mascara då? Det öppnar upp ögat, och är svårt att misslyckas med! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Finns det sån som inte lämnar ränder på glasögonen? ;)

      Radera