måndag 28 januari 2013

Blodproverna

Ja det var väl inte mer än väntat att blodproverna för struma inte skulle se bra ut. De gjorde de inte sist heller. Men är det värre den här gången? Kommer extraproverna att visa sig stämma överens med det första provet? Man får ju många andra funderingar när det är barnmorskan som ringer och frågar vilken dag nu under veckan man kan komma och ta prover istället för när det kommer ett brev på posten med "gärna inom de närmaste veckorna". Så hon skulle posta upp remissen till mig idag så skulle jag ta proverna asap så att säga. Det är väl inget att vara orolig för egentligen, men det känns bara så onödigt!

Måndag idag betyder annars ny vecka. Den här heter 15 och skulle tydligen kunna föra med sig ökat sug på mjölk då broster ska börja lagra in en massa kalcium i kroppen för att bilda skelett. Nu är jag mer eller mindre alltid sugen på mjölk så det känns inte som någon större förändring. Illamåendet på morgonen är snart helt över och huvudvärken lyser tack och lov med sin frånvaro! Fast den där lite kraftigare maten är fortfarande väldigt svår att äta.

För en sekund funderade jag på att ta en ny magbild. Men skiter i det. Är ändå ingen synlig skillnad från vecka 13. Känns därför mest som bortkastad tid och energi.

1 kommentar:

  1. Fick du ta levaxin förra gången? Det verkar ju vara rätt vanligt så det blir nog bra ska du se :) //Ida

    SvaraRadera