fredag 1 juni 2012

Första BVC besöket

Elof har ju inte gått upp i vikt i samma takt som önskat så i måndags började vi ge lite ersättning efter att vi ammat. Så från måndag till torsdag så gick han upp 100 gram! Vi var alltså till BVC igår och då vägde han 3740 gram (äntligen passerat födelsevikten!), var 53 cm lång och hade ett nytt huvudomfång på 38,5cm. Och allt såg bra ut, han till och med kissade ner hela skötbordet.

Sen åkte jag och Elof till Birsta. Där trängde vi oss fram och handlade lite allt möjligt, bland annat en klänning på Erikshjälpen som jag ska sy om till dopklänning.
Hade egentligen tänkt köpa nytt tyg men klänningen var så fin så jag köpte den.

Till middag så blev det en hamburgare på Max tillsammans med Krister. Gott! Sen tog vi oss till parkeringen till socialtjänsten så kunde Elof få sig en slurk i bilen innan vi gick in för att skriva på papper att Krister är pappa till Elof. Men det sket han fullständigt i, både underskrifter och socialtjänsten. Alltså Elof, bokstavligen. Han satt och bajsade så det räcker för en hel vecka medans vi satt där med socialsekreteraren och pratade och skrev på papper. Go pojken våran! <3

Moch

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar