tisdag 30 april 2013

En skruv som lossnat, eller gängades den bara på plats?

Det har släppt för Elof. Så vet han om att han kan stå själv utan stöd. Och han ser då väldigt nöjd ut när han gör det också. Det återstår väl att se hur länge det dröjer innan han springer omkring för egen maskin men först så ska förhoppningsvis den här jäkla förkylningen ge med sig.

Vi är alltså fortfarande förkylda. Krister låter som en mistlur i målbrottet och hostar en hel del. Elof snorar och hostar och jag har bara lite smått av diverse förkylningssymtom. Det värsta har nog varit att Elof varit så snorig och slemmig att han kräkts slem flera gånger om dagen efter att han ätit, kommer som ett brev på posten tillsammans med rapen. Han börjar i alla fall få tillbaka lite matlust nu och äter "fulla flaskor" samt en hyffsad frukost (fil och macka). Annars så känns det som att vi helt får börja om på noll när det gäller att äta vanlig mat. Han som precis veckan innan förkylningen börjat äta så pass att han var mätt på vanlig mat till både 2:a frukost och lunch efter tuppluren mitt på dagen alt tidig middag. Med andra ord går det alltså fortfarande mycket vanlig ersättning här hemma. Hoppas på att vi kan komma tillbaka dit vi var före förkylningen rätt så fort, vi gjorde ju så fina framsteg. Men det ska väl till något bakslag för att sedan komma framåt.

Egentligen så är det kanske samma sak när det gäller ordning och reda här hemma. Det behövs lite för att man ska få ordning när det väl barkar iväg. Och bästa sättet för att få ordning är väl att bjuda hem folk, tur då att Elof fyller år 1 år (!) om 7 dagar så folk faktiskt kommer hit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar