måndag 2 maj 2011

Näst näst sista.

Näst näst sista måndagen på skolan. Vad jag vet i alla fall. Kan mycket väl vara så att det är näst sista eller sista också. Vi vet inte så mycket längre.

Fick i alla fall nästan svar på vad som gäller själva avslutningsdagen. Kan man säga att man är mer eller mindre besviken. Det går ju inte att planera någonting. Det är värdelöst.
Det verkar i alla fall som om att vi ska samlas klockan nio på skolan. Och sen ska det vara lunch och efter det ska vi till kyrkan. Men nå mera tider vet jag inte än. Ska väl försöka ta reda på lite mera så man kan planera.

Vaknade väldigt utsövd. Så jäkla härligt. Hade typ drägglat ner varenda kudde som fanns i sängen. Mindre mysigt, blir väl så när man sover hårt.
Släppte ut hönsen i morse. Och bar ut Humor så att han också får vara ute. Tycker lite synd om honom men han är ju väldigt social så så länge som han är frisk så får han såklart vara kvar. Kan hända att jag försöker göra två grupper där de ska flytta in i Gimåfors också får han ta hand om De nya kycklingarna och de höner som blir därifrån. Humor är så vacker och jag tror verkligen att han skulle bli en bra tupp till ett gäng hönor. Innan Pär kom till oss med sina hönor så var ju Humor den som bestämde. Och sen så är han ju väldigt vacker också, det kommer man inte ifrån hur man än vänder och vrider på det.

Aja. Schemat är ju fantastiskt som vanligt. Men snart är det slut på det här tjaffset. Då blir man gårdsmor på riktigt i härliga underbara Gimåfors. Ska bli en fantastisk sommar.

Mosch...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar