onsdag 8 augusti 2012

Febrig

Gårdagens vaccination satte sina spår på Elof idag också. Han har varit lite febrig. Inte så att jag har tempat honom, men det har känts som att han haft lite feber. Först skulle han inte söva alls, men när han väl somnade så sov han över 4 timmar. Vilket inte alls är likt Elof. han har inte ätit så som han brukar heller. Förhoppningsvis så har det gått över tills imorgon.

Vi blev mysigt väckta jag och Elof, eller jag i alla fall. Elof var redan vaken. Mormor kom nämligen in och sa att hon tyckte hon hörde någon prata här uppe. Så vi myste lite med Elof som snackade på och tog sig en morgon skit. Det hade varit mycket gaser under natten. Första rejäla laddningen la han av innan jag hann somna. Sen så kom det en på tidiga morgonkvisten.

Morgon mys med Morgon skitning!


Elof har haft MoDo-tröjjan på sig idag med Markus Näslunds autograf på! Tjusigt värre! Men fy vad knöligt det var med en t-shirt. Den var ju mer under armarna på honom än runt kroppen.

Till frukost så fick Elof sitta en liten stund i stolen med oss. Då hade han morronmöte med korna salt och pepparburkarna. Undra om de fick något viktigt bestämt?


Utslagen har dämpat sig lite. Så skönt. Mitt tålamod kommer ökad tiofallt när klådan är helt borta. Får... Inte.. Klia.... Åh!!!!!!

Så det har i stort sett varit en helt okej dag. Om jag skulle bortse ifrån lunchen. Korv med tunnbröd och pulverklet. Gott, men äckligt värre! Kolhydrater för en månad, i en måltid, bara sådär? Ett snedsteg som känns såhär i efterhand. Två stycken åt jag också! Varför då egentligen, jag var ju mätt efter den första!?! Man ska väl inte älta sina misstag, men något måste jag göra för att det inte kommer hända igen. Vilket det kommer göra. Fast det får inte vara så snart bara!

Sju stycken kycklingar har det kommit idag. Skulle egentligen ha haft två stycken värmelampor. De som är ute nu är på vippen för små för att vara utan. Men de nya behöver lampan än mera. Finns inte så mycket jag kan göra. Mer  än att köpa en till lite längre fram och se till att inte kläcka lika tätt. Hur nu det skulle gå. Jag vill ju kläcka mer, mer, mer och lite till! Jätte roligt samtidigt som jag har tänkt sälja iväg lite kycklingar senare. Tänkte jag skulle få ihop ett gäng så kan jag sälja av unghöns senare när de blir äldre.

Nykläckt kopparmaran!
Nu väntar jag med spänning på Paduan äggen, skulle kunna få någon imorgon om jag har tur. Dag 21 på Torsdag!

Moch

2 kommentarer:

 1. Men gud vilken effektiv bloggare du har blivit. Till skillnad från mig... ;)

  Har ni fått smset om Oskars dop?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gör mitt bästa. :)

   Ja det har vi fått! Vi kommer!

   Radera