lördag 10 november 2012

Herr Alfons Dop!

Ja idag har vi alltså varit på vår vän Alfons dop! En jättefin tillställning av hans fina föräldrar. Det kändes rätt så bra att få åka iväg på någon annans dop. Då fanns det tid till de detaljer som inte hans med på Elofs dop. Nämligen en uppklädd fin outfit till oss.
Så idag då vi skulle till kyrkan och allt så klädde vi upp oss fin fint! 

Jag invigde en ny blus som jag hittade på Erikshjälpen i torsdags. Det var bara det att när vi kom hem så såg vi att den var uppfållad dryga 15 cm med en fuskfåll. Så jag gjorde om det snyggt och fick lite tyg över. Det blev till en bedårande babyslips till Elof och det fanns en snutt över till Krister så han fick en servett i skjortan. Men för en gångs skull så tjurade han på och ville ha sin kaffekopps slips, så han fick väl ha det då!

Matchande set till oss :)

Ny döpt Alfons med syster Saga, mamma och pappa!

Snygg Elof på kyrkbänken!

Vår underbara goding i sina nya kläder!

Doptårta smakar gott!
Efter dopet blev vi inbjudna på trevligt fika hemma hos Alfons. Och självklart så fick Elof också smaka, gott vare! Så jag och Krister blev utan grädde och hallon, för dem lade Elof beslag på med besked!

Av oss fick Alfons ett litet vinterset med tossor, vantar, mössa och halsduk från MadeInStöde. Tyvärr så var mössan på tok för liten, men som tur är så är Marie så underbar att hon byter ut den till en större! Passade på att beställa en vinterfodrad mössa till Elof också i nått fränt tyg som hon fick välja ut åt honom. För det finns nog ingen som gör så fräna mössor som hon!

2 kommentarer:

 1. Vilket sjuuukt söt jeansväst! Det finns inte en chans att Oskar kan få ärva den av Elof? ;)

  Kram på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är den snygg :) Ärvlåna kanske :) Vad har han för storlek nu?

   Radera