onsdag 7 november 2012

Övertryck!

Ja det är inte lätt att fylla 6 månader och äta en stor portion med lasagne till lunch! För då blir det övertryck på kvällen och mamma får ytterligare en fin bajsfläck på soffan. Tur att Krister hade eldat så att vi kunde hoppa in i duschen allihopa. (Mysigt värre!)
Fast egentligen så är det nog mera tur att det är en IKEA soffa med avtagbar klädsel så att vi (jag) kan ta av klädseln och slänga in den i tvättmaskinen, vilket jag hade tänkt göra redan förra månaden men det har inte blivit av.

Nu är vi snart klara för att gå och lägga oss hela högen. Ja förutom kattungarna då för de har sovit i soffan hela kvällen till fyra avsnitt av "halv åtta hos mig". Vi blev hungriga igen båda två så det fick bli lite popcorn, en skål till Krister och en till mig så får vi dem kryddade precis så som vi vill ha dem. Jag vräkte på med Herbamares chilisalt. Smaskens på popcorn som annars är väldigt smaklösa, ungefär som  majskrokarna Elof släpper ner till kattungarna i köket. Alltid lika trevligt att kliva på en mjuk majskrok.

Nu så ska det också vara enklare att kommentera i min blogg. Längst ner på rullningslisten där man väljer som vad man ska kommentera så finns det nu Namn/Webbadress eller Anonym. Så ingen inloggning krävs!

Sen så har vi kommit ett steg till med husvagnen som står mitt på gården. Vi eldade upp en massa brännbart som vi hittade där inne, vilket var en hel del. Men nu är det bara aska kvar.

1 kommentar: