tisdag 19 maj 2015

Att matcha varandra!

Överallt där jag läser lite för att få inspiration till bröllopet och se till att komma ihåg de viktiga sakerna så står det om vilket tema man har för bröllopet och hur man ska göra för att matcha allt till temat.

Det tog inte lång tid att komma fram till att Kristers koslips är den tydliga färggivande faktorn och om den ska med så är det ganska bra att andra färgdetaljer passar till hans slips. För den som missat så ser koslipsen ut såhär ->


När tankarna sedan faller på brudbuketten, corsage x2 och brudnäbbens blomma så faller det sig rätt naturligt att vi gör som så att vi visar en bild på slipsen för floristen, ger henom fria händer att komponera ihop något för ca 500kr. Så blir den biten löst utan att jag ska hålla på att välja hit eller dit vilken typ av bukett jag vill ha.

Men vi ska matcha varandra lite mer än så Krister och jag. För att hålla prislappen nere kommer vi använda skor vi redan har. Och vad passar inte bättre till en koslips än mocka? Vi har för säkerhets skull testat skorna, kan vara bra att veta att de passar!


Den skotokige Lovis skulle såklart prova skorna hon också! Men både hon och Elof ska nog ha något annat än högklackat till bröllopet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar