måndag 25 maj 2015

Stiltje!

Just nu händer det inte så mycket i dop och bröllopsplaneringen. Krister har berättat för sina barn om våra planer, då vi inte vill överraska dem på plats. Det finns mycket annat att fylla dagarna med just nu så det känns skönt att så mycket är klart inför den 16 maj. Det som ligger närmast till hands är att träffa prästen för att planera upplägget inför gudstjänsten i kyrkan.

Annars är det bara att vänta på anmälningarna så att vi sedan kan beräkna åtgång på tårta och börja handla och baka veckan innan.

Någon pyntning av lokalen kommer det inte blir utöver vad som finns till hands på plats. Inte som det ser ut just nu i alla fall.

Sen så ska vi nog försöka ta oss iväg när barnen är på dagis och titta på ringar tillsammans. Då vi vill ha likadana är det en fördel om vi kan titta och bestämma oss tillsammans.

Diademet till Lovis är ännu inte återfunnet. Blomkorgarna har stått sedan sist. Men med lite god natts sömn och Elof och Lovis på dagis imorgon så kanske det blir lite gjort på den fronten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar