onsdag 4 juli 2012

Blöjspräckarn


Ja, blöjspräckarn det är Elof (och Alfons) nya smeknamn. Det låter då som att blöjorna ska gå sönder när han tar i och släpper sig. Det kommer pruttar som inte ens en fullvuxen karl skulle klara av att bränna av! Och det är så skönt när det kommer ut, för då släpper spänningarna i magen och han blir så lugn och nöjd efter åt. (Vem blir inte det?)

Just nu ligger han helnöjd i bara blöja i barnvagnen, tar spjärn emot kortsidan och ut kommer det prutt, skit och snack/joller. Vet inte vad det kommer mest av, det är mycket av allt skulle jag tro!Jo, så var det ju det hära badrumstaket Som är så väldigt roligt. Och inatt/idag har det inte varit något undantag. Han gråter när man lägger ner honom men efter att kikat upp i taket så är det glada miner igen. Där kan han nog ligga hela dagen om han fick!  

Blev såklart tvungen att ta ett kort ur Elof synvinkel så kanske någon kan komma på vad som är så roligt? Jag har ingen aning, men alla dessa dyra mobiler som man kan köpa och hänga upp kan ju slänga sig i soporna. Det är grön tapet med prästkragar och en duschstång som gäller!

Sen så har jag idag också haft tid att fixa i ordning babygymmet! Det var inte så intressant den här gången, men en annan gång kanske.

Moch


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar