söndag 29 juli 2012

En premiär dag!

Ja tänk för att idag har vi haft i alla fall tre, om inte fyra olika premiärer!

Först så tog jag och provade göra egen glass. Det blev väl inte sådär jättebra då jag glömde bort att röra i den medan den låg i frysen. Men smaken tycker jag inte att det blev något fel på. Fast så hade jag sötat den med typ två teskedar vaniljsocker så den påminde en del om vanlig vaniljglass. Om man bortser från färgen. Med våra gula äggulor så är det svårt att få en vit glass. I ena burken med glass blandade jag i hallon och blåbär. Det blev mumsigt!

Sen så har Elof provsuttit i sin Hokus Pokus stol för första gången idag, han ska ju alltid vara med överallt och det är ju som svårt när en ska diska och den andra försöker få undan lite jobb på datorn. Så det slutade med att Elof fick sitta och titta på Krister som diskade i ungefär 10 minuter.

Elof med sin fram skavda flint
ska helst sitta i knä och hänga med
på vad som händer!

Elof fick sitta och titta på
Krister som diskade.
Och vädret som var idag, varmt och soligt, det bjöd på möjligheten att torka lite tvätt utomhus. Först lite blöjor och handdukar som blev mjuka och härliga. (Samt sne och vind då jag inte lyssnade på Krister utan bara hänge upp dem i ett hörn..)
Sen så hängde jag upp Elofs kläder som också är mjuka och härliga nu!

Efter en så lång och varm dag så hade Elof svettats en hel del, så då pappa skulle hoppa in i duschen, ja då fick Elof följa med. Tydligen inte lika roligt som att ligga i baljan och flyta, men det var inga som helst sura miner. Utan det var precis som jag trodde, skönt att få svalka av sig med en dusch efter en lång svettig dag!


Men nu är det dax för mig att stänga de flesta fönstren efter att ha fått ner temperaturen inne från äckliga 25,6 till behagliga 20.

Moch

2 kommentarer:

  1. Elof är ju bara helt bedårande på den sista bilden! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han är alltid bedårande. Det är de där med att fånga det på kort som är det svåra ;)

      Radera