lördag 7 juli 2012

Nöjd Kille

Igår när det var så varmt, då hade Elof det jobbig! Han sov inte alls som han brukar och svettades som en gris trotts att han bara hade blöjan på sig. Men där emellan så var han ändå rätt nöjd för att typ inte sova något alls!

Så länge som jag inte la han i spjälsängen så att säga. Så en stor del av dagen spenderades i soffan med Elof under babygymmet. Alla sätt är bra utom de dåliga och jag var ju såklart tvungen att testa ifall den fick plats i soffan!

Snackar och dänger upp den där som är i spegeln!

Diskborsten är bra spännande att ta på!
Elof blir två månader idag! Och jag har precis själv fått sett när han vänder sig från mage till rygg. Han har gjort det två gånger i smyg i spjälsängen men den här gången så vände han på sig i soffan och jag fick titta på :D Fångade det på film också!

Min stora lilla kille någon minut innan han vände på sig :) <3
I Torsdags så hade Elof besök av sina systrar. och dom har löst mysteriet varför han kräks så mycket. Han är ju åksjuk! Så som han åker runt med huvudet så tyckte dom att det var ganska så självklart!

Under tiden han var i sina systrars våld så blev han introducerad till Shan Banan, Dansa-Pausa och pardans. Det är inte lätt inte att hamna mitt i centrum.

När vi satt och väntade på att systrarna skulle åka hem så tog jag ett kort på dom när de satt med Elof. Men jag var inte snabb nog för att få med alla tre systrarna på kort...


Och nu på morgonen/förmiddagen medan Elof låg och sov så sydde jag klart min nya kjol. Nu är det bara att sy en väst och ok kvar! Är helnöjd, även om den är i kortaste laget till underkjolen. Men så gjorde jag riktiga fållar den här gången! Blir till att ta lite mera sömsmån till nästa kjol.

Grodor å prickar :D
Och jag håller det jag lovar mig själv, mer bilder och mindre kolhydrater! :D

Moch

2 kommentarer:

 1. Ja, ibland går det fort :)
  Vems systrar?
  Fastrar? ;)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog för att dem är fastrar (Och Elof farbror) så är dem på kortet Elofs storasystrar! :)

   Radera