onsdag 25 juli 2012

Inbjudningskorten!

Då alla som ska bli inbjudna till Elofs dop ska ha fått sina inbjudningskort nu (eller har dem liggandes i brevlådan) så tänkte jag ta och visa upp för alla andra nu vad det är jag har suttit här hemma och knåpat ihop på kvällarna!

Det tog sin tid, allra helst monteringen! Symaskinsh-vetet krånglade och ville inte göra snygga sömmar. Men det blev så pass att de sitter ihop i alla fall! Har inte räknat ut vad de kostade. Men om man räknar in köp av ny skrivare så kan jag ju säga såhär: "DYRA!".

Annars så är jag väldigt nöjd och jag har fått höra av många att de är fina *stolttjej*!

Och det slutade med måååånga inbjudna. Ska bli spännande att se hur många som faktiskt kommer. En del anmälningar från säkra gäster har redan kommit (15st), andra lär dröja och några är jag ganska säker på inte kommer höra av sig alls. Tyvärr kanske vissa tänker, men det finns de som enbart är inbjuden för "husfridens"-skull. Tragiskt men sant!

Nog snackat. Här kommer bilderna!


Framsidan med öppning på mitten och ett avtryck av Elofs fot!

Första uppslaget på insidan där jag har skrivit namnen på de inbjuda.
Det fotade kortet är det jag tänkt spara i Elofs "boken om mig".

Andra uppslaget med information om fika/mat, bild på Elof
och en önskan om vilket slags doppresent han vi helst vill ha.

Innersta uppslaget med karta hur man hittar hit. Och info om övernattning då vi har en del långväga gäster. Och fast än att vi har bott här i över ett år nu så har majoriteten av de inbjuda faktiskt inte varit här! Så en karta kändes väldigt nödvändig!

Baksidan kortet är bara tomt, om man bortser ifrån sömmen av ryggen och kartan.
När jag läst runt på nätet så har det varit väldigt omdebatterat ifall man kan ha en så kallad "önskelista" i en dopinbjudan. Jag följde min egen magkänsla och skrev en variant av önskelista, då jag själv skulle ha svårt att komma på vad jag skulle ge och hatar att ge något som jag senare upptäcker/får veta aldrig kom till användning.

När jag ändå är inte på doprelaterat så kan jag ju avslöja att jag har börjat brodera in namn och datum på klänningen, spetsen är påsydd i botten och hättan är helt färdig (bortsett från dejten med strykjärnet!)!

Moch

3 kommentarer:

 1. Du är så jäkla duktig! Korten var superfina, tillochmed Tobbe utbrast "Oh jäklar vad fina! Fräckt att hon har lagt ner så mycket tid"! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Det värmer att höra :D Känns ju som att det är värt allt jobb när ni som fick dem uppskattar det :D

   Radera
 2. Ja, det blev riktigt riktigt fina korten! /Maria

  SvaraRadera