tisdag 3 juli 2012

Snarkis

Elof har haft två nätter nu när han inte har sovit lika länge och bra som han brukar. Och en annan känner sig mer eller mindre som en halvdöd zombi på natten när man ska försöka få honom att somna om. Det han inte sover på natten, det har han sett till att ta igen på förmiddagen. Igår sov han som en stock mellan 7 och 13 med korta mat och blöjbytes pauser. Ja, han var vaken inne på coop i Torpshammar också men somnade om sekunden efter att jag startade bilen. Vi var och hämtade lite gratis tygblöjor i Gim så när han växt i dem, lagom tills att Krister tänkte gå på semester/barnledighet, behöver vi Krister vika. Smidigt!

Ångrar för övrigt inte en sekund att vi kör med mestadels tygblöjor, det är billigare, Elof slipper vara röd om stjärten (som han blir efter 2 vanliga blöjor), han får en mjukare mysigare rumpa i dom och framför allt, när vi jag sköljt ur dom så luktar det INGENTING jämfört med engångsblöjorna som ligger begagnade i soporna och luktar surt. Att det skulle vara äckligt att skölja ur bajsblöjor håller jag inte med om, det finns ju tvål och vatten!

Det har ploppat ut tre bebisar till i min bekantskapskrets, och en fjärde har gjorts offentlig, fast den har några månader kvar i bakugnen.
Den ena bebisen är en go tös som vi ska åka och träffa någon dag, när jag vågar, jag kan ju bli sugen på en till själv!
Den andra är Elofs kusinbarn! Som vi väntat på att han skulle komma ut! Nu får dom lov att växa till sig lite så att dom kan börja leka med varandra!

Fast det behöver inte gå så fort. Elof får gärna vara liten ett tag till! Han kommer nog alltid vara liten, men inte såhär bebisliten.

Och taket i badrummet fortsätter vara bland det roligaste Elof vet, två dagar i rad så får taket seriösa försökt till riktiga skratt, mammas hjärta är så vacker när han är så toklycklig! Tro när mamma ska bli lika rolig som taket i badrummet?

Moch

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar