måndag 23 juli 2012

Händelserik vecka!

Nu är det måndag kväll och det har gått nästan en vecka sen jag skrev något i bloggen sist. Har haft en vecka full med aktiviteter så jag har inte riktigt fått ro att skriva något i bloggen. Men nu sitter jag här i kvällslugnet med en sovande Elof bredvid mig och en Krister som sovit ett uppe.

Krister har bytt bröddistrikt nu och överraskade mig med att ringa kring 11 och säga att han var på väg hem! Har inte hänt sedan han började plocka bröd, då är det måndag idag på det! Måndagar som i vanliga fall varit en låååång dag för oss själva med en timme tillsammans med Krister varav han snarkar i soffan 45 minuter. Så jag är glad för hans och vår skull att det blir kortare dagar framöver tills att semesterperioden på brödet är slut. Då får vi rå om vår Krister för oss själva på dagarna, jag och Elof.

Men jag har inte varit själv heller sen förra blogg inlägget. Nog för att det tog en jäääääkla tid. Men på onsdagskvällen så kom pappa, Petra och Bella hit. Det var riktigt kul. Vi myste på och mådde riktigt gott!

På fredag så skulle Staffan (som var hem för att fixa nytt pass) åka med tåget tillbaka till Tyskland, så då passade jag och Elof på att träffa dom. Ja, farmor och Jörn var ju också med. Inte så mycket att träffa ojojoj m bihang kanske men det var kul att få träffa Staffan, även om det bara var en snabbis. Gav farmor och Jörn deras inbjudan till Elofs dop också. Mest för att det känns fel att inte bjuda dom. Men sen så får man väl se om de behagar att komma också, man vet ju aldrig.

Jag har i alla fall kommit på den största skillnaden mellan mig och min farmor. Jag är numera rätt så säker på att hon mäter välfärd och lycka i pengar, medan en annan mäter välfärd och lycka i antalet skratt och kärlek! Ännu en anledning till att jag förmodligen aldrig kommer ha en nära relation med min farmor, hon bara är och jag vet inte till vilken (om någon !?!) nytta.

Jag och Petra hyrde i alla fall film och åkte hem igen. Hon har varit här hela helgen och vi har haft det riktigt mysigt tycker jag! Jag fixade i ordning inför loppisen dagen efter och sen såg vi på filmen och åt glass! Vi tittade på nya Sherlock Holmes, tok bra film!

Loppisen gick riktigt bra. Blev av med en del saker och fick in 360 kronor! Ja, vi fikade lite och jag hittade några saker jag köpte, men vi gick plus 215 kronor ändå! Samt att vi blev av med lite saker, fick två lådor färdig packade inför någon annan loppis (eller erikshjälpen) och nästan bäst av allt så blev det en snabb genomgång av alla lådor vi har kvar, vilket resulterade i att vi båda krister insåg att mycket kan åka direkt på skroten!

Söndagen kom och gick med en massa canasta. Petra vann hela tiden, samt att hon lärt Elof hur man gör! Skitmoster!

Idag har mormor och morfar varit på besök, för de skulle till Birsta och sen så hämtade de hem Petra. Lite surr och många jordgubbar blev det, Gott!

Imorgon så ska jag och kanske Krister till Stöde för allsång i Maries trädgård. Det ska bli roligt! Om allt går som det ska så får vi med oss Ida och Alfons också.

När jag ändå åker hur mot E14 så tänkte jag hämta barnkläderna som jag har köpt. Hoppas det är många fina plagg, för då är det ett tag tills jag behöver köpa något igen. Och det är bra, då kan vi spara mer pengar till en gård någon gång i framtiden!

Nu bjuder jag på lite bilder innan jag tänkte hoppa i säng!

Stå i mosters knä och titta på roliga tyget, det är grejer det tycker Elof!

Mina goa hjälpredor på Loppisen!

Moster väljer fel kort tycker Elof!

Moster och Elof ger morsan spö i canasta!

Skadeglada skitar tar upp högen IGEN!

Mammas stora kille kände för att hålla flaskan själv idag! <3

Elof krängde prylar på loppisen med sin charm!
Moch!

1 kommentar:

  1. SV: Ja, hade ingen ork mot slutet av graviditeten ;)
    Japp! Såklart det blir en förlossningsberättelse! Ska bara ta mig tiden att skriva den =)

    Haha mest rutin för mig själv som behöver skapas ;)

    Ja samma här =)

    SvaraRadera